Algemene voorwaarden

Voor al onze leveringen geldt dat deze vooraf dienen te worden overgemaakt d.m.v. iDeal, PayPal of overboeking. Na ontvangst van de betaling versturen wij uw goederen.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Wij zullen onze uiterste best doen om deze kosten zo laag mogelijk te houden. Vanwege de betrouwbaarheid en bezorggemak versturen wij momenteel met Post NL. Door de hoeveelheid pakketen per dag kunnen wij u een korting aanbieden en hierdoor bedragen de verzendkosten tot 10 kg € 6,00. Bij bestellingen met een orderwaarde boven € 50,- rekenen wij geen verzendkosten. Dit wordt automatisch aangepast in uw winkelwagentje.

Eveneens is het mogelijk de door u bestelde artikelen te komen ophalen na afspraak. 

Bij foutieve leveringen door een fout van onze kant, rekenen wij geen verzendkosten voor het opnieuw opsturen van het juiste artikelen. Echter indien u een verkeerde maat heeft besteld, o.i.d., dan zijn wij helaas genoodzaakt om nogmaals verzendkosten te berekenen. Alleen op die manier kunnen wij onze lage prijzen blijven garanderen. Voor het terugsturen hanteren wij wel de regels dat u het artikel in dezelfde doos retour stuurt, inclusief plastic en beschermpapier netjes om het hoofdstel heen. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen wij een reductie toepassen op de terugstorting, gebaseerd op de mate van foutieve verpakking. (Helaas moeten wij dit hanteren, gezien de slechte mate van verpakken bij 80% van een retourzending.)

De frontriemen met strass zijn kwetsbaar en bij verzending controleren wij altijd de frontriem uitvoerig en pakken deze in bubbeltjesfolie in. Bij verzending kan er dan geen schade aan de frontriem komen. U dient er wel met het uitpakken erg in te hebben dat u het plakband doorknipt en niet de frontriem uit het plastic trekt, hierdoor zouden ook beschadigingen kunnen ontstaan. Op de strassstenen geven wij geen garantie. Desondanks besteden wij bij de fabricage extreme zorg aan de frontriemen: ze worden verstikt en vernaaid. Als u bij ontvangst nog een laagje transparante nagellak eroverheen doet, dan blijven de steentjes nog langer behouden! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »