Over ons

Welkom om de website van Ascot's Finest!


In ons leven is één duidelijke rode draad: paarden. In alle soorten en maten, en allemaal even bijzonder. Door die verschillende soorten en maten, hebben we ook een heel assortiment aan hoofdstellen, zadels, halsters en allerlei andere ruitersportartikelen moeten aanschaffen. En toen we weer eens naar de ruitersportwinkels moesten voor versleten of nieuwe spulletjes vroegen wij onszelf af: waarom moet de ruiter altijd zo diep in zijn buidel tasten voor ruitersportartikelen??

Dit was het moment dat we ons zijn gaan oriënteren en uitvoerig zijn gaan testen. Want natuurlijk wilden wij kwaliteit hebben, maar dan niet voor de maximale prijs. Nee, we willen juist betaalbare ruitersportartikelen, zodat iedereen zijn of haar paard of pony kan verwennen met fijne, goede, mooie en sterke artikelen en toch lief zijn voor uw portemonnee! Op de kwaliteit zijn en worden geen concessies gedaan!

Al onze artikelen worden naar eigen ontwerp gemaakt in Amerika voor ons, van de beste kwaliteit rundleer. We willen niet dat het hoofdstel of halster wat u bij ons koopt gaat scheuren of bladeren. Met enige regelmaat zijn wij te vinden op concoursen en markten, u kunt hier zelf de kwaliteit zien, voelen en ruiken! Ook kunt u op afspraak bij ons langskomen om te neuzen tussen de mooie halsters, hoofdstellen, borsttuigen en ga zo maar door! 

Wilt u dat wij bij u komen staan op een concours o.i.d., schroom niet om ons te contacteren, wellicht kunnen wij uw stro-dorp aanvullen!

Het motto van Ascot's Finest is duidelijk:

Betaalbare ruitersportartikelen; van Shet tot Shire! 

Bij bestellingen boven € 50,- rekenen wij binnen Nederland zelfs geen verzendkosten aan u door voor België ligt dit bestelbedrag op € 100,-. 

Vanaf heden ook via WhatsApp bereikbaar:

Voor al uw korte vraagjes met kleine antwoordjes, kunt u vanaf heden ook via WhatsApp contact met ons opnemen, wij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden!

Het nummer is: 06 51151746

Vragen over wanneer een zending afgeleverd wordt, kunnen we helaas niet via WhatsApp beantwoorden. Dit krijgen we niet gekoppeld in ons systeem. Maar voor alle overige vragen staan we u ook graag via deze nieuwe service tot dienst! Ascot's Finest
1e Kruisweg 28
3262 LL Oud-Beijerland

[email protected] (heeft onze voorkeur!)
Tel. 0651151746

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nr. 24350879  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »