Wie is Ascot?

Wie is Ascot?

Het ontstaan van Ascot's Finest en zijn naamgever.

Welkom in weer een nieuwe blog van Ascot! Nu kunnen wij begrijpen dat u zich ondertussen wellicht afvraagt wie Ascot is, en waar de naam Ascot's Finest vandaan komt. Vandaar een blog over ons ontstaan.

Paarden en ponies zijn ook bij ons een rode draad in het leven geweest, en zijn dat nog steeds! En zo is er in het leven van mijn vrouw ook zo'n rode draad geweest, met een blond randje! Ook zoonlief rijdt al zijn hele leven pony, en heeft een mini Shetlander en een New Forest pony.

Op het moment dat zoonlief te groot werd voor Sjors de mini Shet, heeft hij eerst enkele jaren op maneges gereden om te kijken of het wel werkelijk zo'n ruitertje is, en dat bleek! En dus werd het tijd voor een eigen pony, een New Forest pony. En zo is Ascot's Finest ontstaan, want...

Met een grotere pony, waren ook grotere spullen nodig; en dus gingen we naar de bekende ruitersportwinkels. We kochten een hoofdstel, een halster, want kleine andere spulletjes en... waren € 350,- kwijt! We hadden welgeteld 2 plastic tasjes... Het gaf ons een erg onplezierig gevoel en zo zijn we erop gekomen om zelf onze eigen ruitersportartikelen te gaan laten maken!

Na een lange periode van ontdekken, snuffelen, proberen, e-mailen, bellen, en dan de eindelijke proefzendingen, hadden we besloten dat we hier zeker andere mensen ook blij mee zouden maken! En hebben we de stap genomen om er een daadwerkelijk bedrijfje van te maken. Tot op heden nog altijd met veel plezier van ons maar vooral van onze klanten! De lovende kritieken zijn niet verzonnen, en de terugkerende klanten bewijzen dat we de juiste weg ingeslagen zijn. Een superfijn gevoel!

En de naam dan, zult u wellicht denken?

Natuurlijk kent u de races in Engeland, bij Londen genaamd Ascot, wel. Zeker op de "Hoedjesdag" is het hier ontzettend fijn vertoeven! De diversiteit van de mensen, de sierlijk uitgedoste mensen en de gezelligheid alom maken dit een bucket-list-dingetje! Maar er zit nog een betekenis achter de naam Ascot's Finest. Namelijk, de Haflinger van mijn vrouw, heette Ascot. Tot oktober 2014 stond deze grote, trouwe, vriendelijke Haflinger reus genaamd Ascot, bij ons aan huis. Het liefste en mooiste paard wat er maar kan hebben bestaan. Helaas heeft hij PPID gekregen met bergen aan complicaties, en is slechts 19 jaar mogen worden. Maar door het gebruik van zijn naam voor onze spullen, leeft hij toch nog voort in onze gedachten.

Dus, heeft u er ook de balen van dat u teveel geld kwijt bent aan middelmatige kwaliteit ruitersportartikelen, kijk eens bij onze artikelen en overtuig uzelf!

Ascot's Finest, het mooiste op ruitersportgebied van een betaalbare prijs.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »